Рекомендації щодо роботи закладів громадського харчування на період карантину

14 ноября 2020
Рекомендації щодо роботи закладів громадського харчування на період карантину

Кожного дня кількість хворих на коронавірус в країні  зростає, тому продовжують і карантин — обмежувальні заходи діятимуть до 31 грудня поточного року.

Територія країни поділена на різні кольорові епідеміологічні зони, в кожній діють свої правила та обмеження. Нікополь відноситься до «помаранчевої» зони.


Є загальні обмеження, які діють на всій території України незалежно від рівня епідеміологічної небезпеки. Одне з них стосується безпосередньо закладів громадського харчування — забороняється перебувати в громадських спорудах та громадському транспорті без маски чи респіратора (у тому числі виготовлених самостійно), що закривають ніс та рот.

Кабінет міністрів України на засіданні уряду у жовтні ухвалив рішення заборонити функціонування закладів громадського харчування та ресторанів у нічний час доби з 22:00 до 07:00 год, окрім діяльності з надання послуг громадського харчування зі здійсненням адресної доставки та замовлень на винос.

Нагадуємо керівництву та відвідувачам закладів громадського харчування основні карантині правила.